www.kulturinfo.hu
Kulturális és turisztikai ajánló, jegyiroda www.kulturinfo.hu    www.kulturinfo.hu/en    www.kulturinfo.hu/de   
  Online Jegy  ·  Jegyiroda  ·  Shop  ·  Nemzetközi katalógus  ·  Hotelfoglalás  ·  Brest Utazás 2018. 11. 14 szerda | Aliz névnapja | Holnap Albert, Lipót |  
     
   
   

Budapest :: budapestinfo.net

  színház
  koncert
  szórakozás
  fesztivál
  múzeum
  kiállítás, vásár
  gyerekprogramok
  ünnepi programok
  egyéb programok
  látnivalók
  városnézés
  hajós programok
  gyógyturizmus
  lovas programok
  gasztronómia
  film, tv, mozi
  sport programok

  Papp László Sportaréna
  SYMA rendezvényei

  térképes kereső
  utazás, nyaralás, síelés
  repülőjegy foglalás
  biztosítás kötés

  Jegyvásárlás
  színházjegy
  koncertjegy
Budapest

Magyarország :: Hungary :: Ungarn
  Debrecen
  Eger
  Győr
  Kaposvár
  Pécs
  Szentendre
  többi település »


tippnaptár
V H K Sz Cs P Sz
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
szavazógépJegyek kaphatóak ::
IMPRESSZUM


[Kulturinfo kulturális programajánló]
Brest Consulting Kft.
1161 Budapest, Rákosi út 110.
telefon: (1) 402 0063, fax: (1) 402 0064
e-mail: info@kulturinfo.hu
cégjegyzékszám: Cg.01-09-902455
adószám: 13197380-2-42
utazásközvetítői működési engedély szám: U001117
bankszámlaszám: OTP 11716008-20186533
CIB 11101301-13197380-01000003

Jegyrendelés menete, olvassa el figyelmesen:
Jegyrendelés részletes leírása itt >>>

Szász Attila
Lapigazgató
Főszerkesztő
info@kulturinfo.hu

Győrffy Marietta
kultúrális tanácsadó
Szerkesztő
info@kulturinfo.hu


Jegyirodák
jegy információ
kulturinfo.jegyiroda@gmail.com

Informatika
support
support@kulturinfo.hu
...valamint szerkesztőségi, terjesztési és fejlesztési munkatársaink.

Hirdetésfelvétel: sales@kulturinfo.hu
Média ajánlat: tekintse meg ajánlatunkat >>>Jogi nyilatkozat.
A Kulturinfo nem vállal felelősséget a programszervezők által benyújtott információk valódiságát illetően. A Kulturinfo nem vállal felelősséget semmilyen kárért, ami a weboldal használatából közvetve vagy közvetlenül származik. Amennyiben nem ért egyet jelen nyilatkozattal, kérjük ne használja szolgáltatásainkat.


Köszönjük látogatóinknak!

A kulturinfo adatbázisában Évente 25.000-30.000 programról adunk hírt három nyelven.

Havonta min. 2.000-3.000 új program kerül adatbázisunkba, három nyelven.

Naponta átlagosan 90-120 új programot viszünk fel adatbázisunkba, a nap huszonnégy órájában, három nyelven.

A kulturinfo.hu oldal rendelkezik az ország legnagyobb idegennyelvű kultúrális adatbázisával.

Tudta-e, hogy kilenc féle keresési szempont szerint kereshet oldalunkon?

Oldalainkat napi rendszerességgel 167263 egyedi látogató olvassa, a kulturinfo.hu oldalait több mint 1188572 alkalommal jelenítik meg havonta.

A kulturinfo.hu weboldal jelenleg 63.700 dinamikus oldalból áll.

Látogatóink száma havonta 12-14%-al folyamatosan növekszik.

Köszönjük látogatóinknak, hogy rendszeresen olvassák oldalainkat és ezt egyre többen teszik!

Honlapunkat állami, politikai vagy más szakmai szervezetek anyagi segítsége nélkül hoztuk létre.

Ugyanitt szeretném megköszönni a szakmai és partneri elismerést, együttműködést, megbecsülést.

Köszönjük, hogy a legjobbak és a legnagyobbak közt tartanak számon bennünket.

További közös fejlődésünk, együttműködésünk és új kapcsolatok kialakulásának reményében,
maradunk tisztelettel, magunk és munkatársaink nevében.BEMUTATKOZÁS


Tisztelettel engedje meg, hogy bemutassuk cégünket és tevékenységeinket. Bemutatkozónkkal lehetőséget szeretnénk teremteni egy új partneri kapcsolat kialakítására.

A Brest Consulting Kft. tulajdonosai 20 éves beutaztatói és idegenforgalmi gyakorlattal valamint 16 éves kulturális programok reklámozásának és értékesítésének, rendezvények szervezésének tapasztalatával rendelkeznek.

Cégünk tevékenységeit 1994-óta végezzük, honlapunkkal immár 10-éve segítjük a kultúra képviselőit, szervezeteit, művészeit, valamint a kultúra iránt érdeklődő hazai közönséget és a külföldről hazánkba látogató turistákat három nyelven.

A Brest Consulting Kulturális és Idegenforgalmi Kft. külföldi és hazai vendégek tájékoztatását, informálását tűzte ki célul, és ezt kifejezetten színvonalas kulturális programok, illetve megbízható, jó hírnevű szolgáltatások ajánlásával szeretné elérni:

    »» idegenforgalmi tájékoztató rendszer
    »» kulturális és idegenforgalmi programajánló
    »» hírügynökségi tevékenység
    »» kulturinfo Jegyiroda
    »» kulturális és üzleti internetes megoldások
    »» A kulturinfo hírportál kiadójaa) idegenforgalmi tájékoztató rendszer "brossúra marketing"

Kilencvenes évek közepén vetődött fel a gondolat egy szállodai idegenforgalmi tájékoztató rendszer kidolgozására, melyet a legnagyobb tudásunk szerint igyekeztünk megvalósítani. Kialakítottunk egy saját információs hálózatot és prospektusterjesztést, ehhez kapcsolódva egy jegyértékesítési rendszert, melyet ma már több kulturális programgazda sikerrel használ.

1995. óta látjuk el folyamatosan Budapest szállodáit, panzióit, (nyáron hosteleit), információs és jegyértékesítő irodáit információs anyagokkal, így egy időben 200 szállodába és panzióba, 16 jegyértékesítő és információs irodába, 30 hostelbe jut el egy-egy cég anyaga.

Mára már 700 terjesztési ponttal állunk partnereink és megrendelőink rendelkezésére.

Terjesztési pontjaink között éttermek, kávézók, borboltok, csokiboltok, szivarboltok, golfpályák és golf üzletek, luxus üzletek, autó szalonok, múzeumok, szinházak, kiállítótermek, szálodák, panziók, hostelek, jegyirodák, információsirodák, bevásárlóközpontok és a mindenkori megrendelőink, partnereink terjesztési pontjai szerepelnek.

Jelen vagyunk nem csak Budapesten, de igény szerint Siófokon is 100 szállodában, panzióban, információs irodában és egyéb igény szerinti helyeken.

Cégünk igyekszik csak neves és színvonalas programokhoz adni a nevét, valamint társadalmi célú szórakoztató és oktató létesítmények, megjelenésében segít a piac ezen szegmensében.

Mivel munkánk nem csak abból áll, hogy a prospektusokat kiszállítjuk a szálláshelyekre, hanem mintegy élő reklám, folyamatosan felhívjuk a portán dolgozók figyelmét a változásokra és továbbítjuk észrevételeiket, javaslataikat megrendelőink felé, hanem rendszergazdaként folyamatosan karbantartjuk a prospektus tartó állványokat, tájékoztatjuk a szállodai portán dolgozókat az aktuális változásokról, a jegyfoglalás menetéről. Munkánk során a szállodai portásokkal nagyon jó személyes kapcsolat alakult ki, így pontos információt tudunk adni megbízóinknak a programok megítéléséről.

Ezen kívül természetesen figyelembe vesszük partnereink mindenkori különleges igényét is.b) kulturális és idegenforgalmi programajánló

A Brest Consulting Kft. tulajdonosai 20 éves beutaztatói és idegenforgalmi gyakorlattal valamint 16 éves kulturális programok reklámozásának és értékesítésének, rendezvények szervezésének tapasztalatával rendelkeznek. Munkánkat kulturális programok menedzselésével, speciális jegyértékesítési rendszer kiépítésével valamint prospektusok, programfüzetek kihelyezési rendszerének kiépítésével kezdtük meg. Erre a több éves szakmai tapasztalatra, valamint az elismertségre alapozva építettük ki internetes kulturális programkereső rendszerünket, melyet elsődlegesen a szakmai szempontok figyelembe vételével fejlesztettünk ki.

Erre a több éves szakmai tapasztalatra, valamint az elismertségre alapozva építettük ki internetes kulturális programkereső rendszerünket, www.kulturinfo.hu illetve Kulturinfo katalógus elérhetőségen, melyet elsődlegesen a szakmai szempontok figyelembe vételével fejlesztettünk ki.

Honlapunk azóta is egyedülálló mennyiségű idegennyelvű adatbázissal rendelkezik, havonta 3000 új program három nyelven (magyarul, angolul és németül) jelenít meg. Éves szinten közel 30.000 programnak kínálunk megjelenési lehetőséget három nyelven. A kulturális és idegenforgalmi programokat mindhárom nyelven, országos feldolgozottságú és kereshető adatbázis szerkezetben, fotókkal illusztrálva jelenítjük meg.

A kulturinfo.hu weboldal jelenleg 63.700 dinamikus oldalból áll.

Honlapunkon található idegenforgalmi és kulturális ajánlatainkkal tájékoztatást szeretnénk nyújtani a hazánkba utazni szándékozó és szabadidejüket kellemesen eltölteni kívánó külföldi, valamint belföldi vendégek részére egyaránt. A vendégek ne csak akkor értesüljenek az aktuális információkról, mikor megérkeztek az adott városba, településre, hanem már otthonukban tudomást szerezhessenek a kulturális és egyéb programokról, s ne kelljen azon fáradozniuk, hogyan tervezzék, szervezzék meg szabadságukat, szállásukat, üzleti vacsorájukat, netán pillanatnyi szabadidejüket.

Az adatbázisban keresni lehet városok, megyék, témakörök szerint - melyek további alkategóriákra tagozódnak - dátumra, szóra, szótöredékre. Külön helyet kapott fontosságánál fogva Budapest. Archívumunkban a korábbi programok és események visszakereshetőek. Ezenkívül a "hasznos" kategóriában megjelentetünk olyan egyéb információkat, melyekre minden utazónak, legyen az magyar vagy külföldi, szüksége lehet.

Mivel honlapunk háromnyelvű és országos feldolgozottságú, ezért egyaránt nagy számban látogatják külföldi és belföldi utazás és kulturális programok iránt érdeklődők.

Honlapunkat 89 országból 167263 látogató látogatja napi rendszerességgel, oldalainkat havonta 1188572 alkalommal jelenítik meg.
A kulturinfo.hu weboldal jelenleg 86.400 dinamikus oldalból áll.

A google keresőben a kulturinfo által megjelenített programok első helyen jelennek meg, ezzel a legjobb mejelenést biztosítva ügyfeleinknek. A google keresőben 123000 oldalhivatkozás, találat mutat ránk.

Az idegennyelvű megjelenésünknél fogva, a magyarországra látogatni szándékozó külföldiek elsődlegesen a keresőket használják. Oldalunkra mutató közvetlen hivatkozás 12000 külföldi és hazai weboldalról érhető el.

Honlapunk közvetlen elérhetősége, megtalálható mind belföldi, mind külföldi idegenforgalmi és turisztikai oldalakon, külföldi és belföldi szállásfoglalási rendszereken, szakmai szervezetek weblapjain, többek közt a Turizmus Rt., Budapesti Turisztikai Hivatal és a kulturinfo.hu oldalon megjelenő programgazdák oldalain valamint több online média és katalógus rendszerek oldalain is.

Belföldről és külföldről látogatók aránya 62%-ban belföldi, 38%-ban külföldi között oszlik meg.

Hírleveleinket hetente 35000 feliratkozó olvassa rendszeresen.

Hírlevelünket, minden feliratkozó részére havonta megküldjük, ebben megjelentetve országosan a legfrissebb híreket, eseményeket, hogy az is hozzájusson az információhoz, akinek éppen abban az időszakban nem volt lehetősége honlapunkat felkeresni.

Hírlevelünket megküldjük mindazon osztrák, német, angol, lengyel, cseh utazási irodáknak, amelyeknek magyarországi érdekeltségeik vannak. Ezen kívül "Hétvégi programajánló"-ban minden héten csütörtökön az aktuális program lehetőségeket gyűjtjük csokorba és küldjük meg olvasóinknak.

Portálunkon többféle hirdetési formára és megjelenésre van lehetőség. Külföldi és belföldi kiemelt ajánlatok három nyelven, úti tipp, reklámcikk, képes és szöveges ajánlat, hír, ajánlati link, alsó vagy felső banner hirdetés, kiemelt külföldi és belföldi utazási ajánlat, last minute utak, package programok, címlapon megjelenő fizetett képes-szöveges programajánlat, jegyrendelés formájában tudjuk megjeleníteni. Legújabb szolgáltatásunk fizetett reklámcikk fényképes megjelenéssel, mely lehetőséget nyújt az Önök cégének és szolgáltatásainak bemutatására, újdonságaik, akcióik, az idáig elért eredményeik és elismertségük megismertetésére a szakmával és a nagyközönséggel külföldön és országosan egyaránt. A fizetett reklámcikket három nyelven (angol, német, magyar) jelentetjük meg.

Látogatóink száma havonta 12-14%-al folyamatosan növekszik.

Önöknek a legjobbak között a helye, legyenek Önök is partnereink kulturális és idegenforgalmi programajánlónkban.

Közös érdek - kölcsönös partnerség

Honlapunk adatbázisába való bekerülés alapfeltétele, a www.kulturinfo.hu webcím és a kulurinfo logó feltüntetése az Önök weboldalán, prospektusán, plakátján média partnerkén.

Ne feledkezzenek meg rólunk is hírt adni, hiszen évek óta folyamatosan Önökért dolgozunk és együttműködésünk az Ön sikereinek része.

Kulturinfo RSSKulturinfo Desktopon
Kulturinfo FűzdBeKulturinfo logók Médiapartnereinknekc) hírügynökségi tevékenység

A Kulturinfo adatbázisára építve hírügynökségi szolgáltatással állunk rendelkezésre, szerződés esetén partnerünk lehetőséget kap arra, hogy a honlap adatbázisából folyamatosan híreket, programokat kap, meghatározott rendszerességgel. Ebben az esetben partnerünk egy havi átalány díjas megállapodást köt a Brest Consulting Kft.-vel, és a rendelkezésére bocsátott adatbázist előfizetőinek saját jogon értékesítheti és rendelkezésére bocsáthatja, harmadik fél részére a Brest Consulting Kft. hozzájárulása és irásos engedélye nélkül nem adhatja ki.

Szolgáltatási szintek:
 1. Kulturális hírek, programok, magyar nyelven a rendelkezésre álló országos adatbázisból.
 2. Kulturális hírek, programok, magyar és angol nyelven a rendelkezésre álló országos adatbázisból.
 3. Kulturális hírek, programok, magyar, angol és német nyelven a rendelkezésre álló országos adatbázisból.
 4. Sport, politika, gazdasági hírek, információk + kulturális hírszolgáltatás.

Referenciák - online és nyomtatott média

Internetes adatbázis kiszolgálás,
nagyobb internetes partnereink közül néhány:


 • Hírek Média
 • egyperces.hu heti kulturális hirlevél szerkesztése
 • compalmanach.hu
 • Vodafone Live - kulturális adatbázis szolgáltatás a Vodafone előfizetői részére
 • szinhazikalauz.hu
 • xpatloop.com
 • budapesthotelsearch.com
 • Sziget fesztivál wap oldala
 • Netforum
 • pannon zsebweb wap oldal
 • Budapest Map térképi alkalmazás

  Valamint több tucat internetes oldal, melyek nem tematizált struktúra alapján jelenítik meg adatainkat.

  Nyomtatott média :
  nagyobb napilapok és kiadványok közül néhány:


 • Színes Mai (Bulvár) Lap - napi 1 oldal kulturális programajánló szerkesztése
 • Színes mai Lap - fittmix - napi 1 oldal szabadidő és sportos életmód rovat szerkesztése
 • Nyári Programajánló Magazin 24 oldal terjedelemmel, szerkesztéssel
 • Képes Bulvár - naponta megjelenő 1 teljes oldal kulturális programajánló szerkesztése
 • Napi Ász - napi egy oldal kulturális programajánló szerkesztése
 • Fesztiválnaptár - Éves Országos rendezvénynaptár adatbázisa
 • Ezen kívül több kisebb kiadvány és magazin

  A Vodafone Live kiemelt partnere és tartalomszolgáltatója a Kulturinfo.hu


  d) Kulturinfo Jegyiroda

  Információ Partnereinknek:

  Az országos háromnyelvű kulturális programajánló honlap látogatóinak igényének eleget téve, elindítottuk az online jegyértékesítést, ezzel egy időben az előzetes piacfelmérés után nyitottunk üzletet a XVI. Kerületben "Kulturinfo jegyiroda" néven, hiszen ezen kerület vonzáskörzete igen jelentős, s nem volt biztosítva a kultúra iránt érdeklődők kiszolgálása.

  Kapcsolatrendszerünknek és versenysemlegességünknek köszönhetően, minden országosan megrendezett koncertre, színházi előadásra, kiemelt kiállításra tudunk jegyet biztosítani.

  Valamint külföldi koncertekre is értékesítünk jegyeket Ausztriába, Csehországba, Szlovákiába, Lengyelországba. Ezen kívül minden online jegyértékesítési rendszer értékesítő partnerei is vagyunk, így az online-értékesítési rendszeren keresztül értékesíthető jegyeket helyben nyomtatjuk, biztosítva ezzel az ügyfelek teljes körű kiszolgálását.

  Ügyfeleink kényelmes vásárlását elősegítve irodánk a megrendelt jegyeket házhoz is szállítja, s a megrendeléstől számított 24 órán belül a megadott címen átvehetik. A jegykiszállítását Magyarország egyik legnagyobb futárcége a GLS Hungary Kft végzi.

  A több éves szakmai munkánk eredményeként kivívtuk a szakmai elismerést, a partnerekkel kialakított stabil és korrekt és az ügyfeleknek állandó megfelelési kényszerünk eredményeképpen az elmúlt 4 évben forgalmunk megtöbbszöröződött, a tavalyi közel 200 millió Forint volt.

  Partnereink részére lehetőséget biztosítunk, hogy rendezvényük egy on-line internes jegyvásárlási rendszerbe bekerüljön, melyet országosan 60 szerződéses partnerek (jegyirodák, információs irodák, hanglemezboltok) használ országosan. Jegyeink hologrammal ellátott, hamisíthatatlan jegypapírra nyomtatjuk, melyek azonnali belépésre jogosítanak, becserélés nélkül. A rendszerbe való bekerülés díjazásaként előre meghatározott jutalékot kérünk.

  Információ Ügyfeleinknek:

  Jegyirodánk évek óta Önök rendelkezésére áll, színházjegyek, koncertjegyek valamint egyéb kulturális és sporteseményekre történő belépőjegyek értékesítésével. Nálunk megveheti jegyét a Budapest Sport Aréna összes rendezvényére, továbbá minden színház előadására tartunk jegyet és egyéb koncertekre, programokra és rendezvényekre is. Személyesen is eljöhet irodánkba, de választhatja a kényelmes internetes jegyrendelést is.

  A jegyeket házhozszállítással, futárszolgálat segítségével kézbesítjük. A Kulturinfo jegyiroda a visszaigazolt jegyeket kérés szerint országosan egy előre megbeszélt időben házhoz szállítja. A budapesti kiszállítás díja előre fizetés esetén 1500.-Ft, helyszíni fizetés esetén 2000.- Ft. Vidéki kiszállítások ára a távolságtól függ, konkrét ajánlatért keresse meg kollégáinkat! 50.000.- Ft feletti értékű rendelés esetén csak előre fizetéssel áll módunkban rendelést teljesíteni.

  További részletek: http://jegyiroda.kulturinfo.hu/?felt=1
  Cím: 1161 Budapest, Rákosi út 110.,
  Tel: 402-0063, fax: 402-0064,
  Email: kulturinfo.jegyiroda@gmail.com,
  Webcím: http://jegyiroda.kulturinfo.hu/

  TÉRKÉP :: megközelítés busszal, autóval  e) kulturális és üzleti internetes megoldások

  Az exon (www.exon.hu) internetes megoldásokat nyújtó cégcsoport egyik összetevője a hazai kulturális élet jelentős képviselője, a Brest Consulting.

  Szolgáltatásaink:
  internet hozzáférés, webfejlesztés, webdesign, webtárhely, cég- és termékbemutató CD-Rom, multimédiás prezentáció, infopult, shape-CD, 3D animáció, grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, levilágítás, nyomás, webes és Windows alapú szoftverek fejlesztése, rendszerkiépítés és -üzemeltetés, internetes biztonságtechnika, vagyonőri és egyéb védelmi szolgáltatások.

  Webstúdiónk immár több mint 10 éve készít weboldalakat és vállal különböző grafikai munkálatokat. Széleskörű referenciái bizonyítják, hogy napjaink legnépszerűbb médiája dinamikus fejlődésével lépést tud tartani. Szolgáltatási köre a komplett B2C és B2B internetes megoldások mellett az általános grafikai és multimédiás tevékenységeket is felöleli: arculatterv, 2 és 3D animáció, hang- és video-digitalizálás, web-kamera telepítése és üzemeltetése, poszterek, szórólapok, borítók, reklámcsíkok (bannerek) tervezése és kivitelezése, adatbázis szolgáltatása, domain név regisztrációk, webhosting.

  Adatbázisok tervezése és karbantartása, tartalomszolgáltatás, hálózati rendszerek kiépítése és üzemeltetése, weblapok tárolása.

  A stúdió célja a teljesség biztosítása a megrendelő számára, úgymint: tervezés, kivitelezés, tárolás, frissítés és fejlesztés (update & upgrade).
  A sajtótermék és kiadójának nyilvántartási adatai

  Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala által nyilvántartásba véve
  Iktatószáma:10/20583-2/2011
  besorolása: sajtótermék
  címe: Kulturinfo
  internetes címe: www.kulturinfo.hu
  besorolása: hírportál
  sajtótermék kiadásának kezdőidőpontja: 2000.06.20
  kiadó neve: Brest Consulting Kft.
  kiadó székhelye: 1161 Budapest, Rákosi út 110.
  kiadó telefonszáma: 1/402-0063
  kiadó elektronikus levelezési címe: brest@t-online.hu
  kiadó cégjegyzék száma: 13-09-097455
  kiadásért felelős személy: Szász Attila
  szerkesztésért felelős személy: Győrffy Marietta


  Brest Travel - Kulturinfo Jegyiroda
  XVI. kerület,  Rákosi út 110. • Brest Travel Utazás
  Brest Travel
  Utazási Iroda

  Utazási Biztosítás Kalkulátor
  EUB online biztosítás kötés
  Online
  Biztosítás Kötés

  Színházjegy Koncertjegy Jegy
  Online jegyvásárlás
  Bankkártyás fizetés
  házhozszállítás,
  E-ticket otthoni
  jegynyomtatás

  qr-kod
  Mobil Ticket
  Online TicketStore

  EUB online biztosítás kötés
  Kössön biztosítást online

  Kulturinfo
  Jegyiroda
  Utazási Iroda
  Budapest
  XVI. Rákosi út 110.
  +36(1)402-0063
  +36 70 940-1677  Irodánk Nyitvatartása

  Rákosi úti irodánk nyitvatartása:
  Hétfőn, Kedden, Szerdán és Pénteken
  09.30-17-óráig,
  Csütörtökön
  09.30-18-óráig,
  Szombaton
  10-13-óráig,
  Vasárnap
  zárva.


  kulturinfo jegyiroda Skype Skype 10-17 óráig
  Beszéljünk ingyen

  cégismertető
  impresszum
  jogi nyilatkozat
  médiaajánlat
  hírügynökségi tevékenység
  lapkiadó
  partneroldal  Partnereink Jegy.hu
  jegy.hu


  A lap kiadója, szerkesztője és üzemeltetője:Brest Consulting Kft.:: 2000-2018 copyright © Kulturinfo.hu:: Fax: (+36) 1 402-0064 :: e-mail: info@kulturinfo.hu
  Budapesti jegyirodánk címe: XVI. kerület, Rákosi út 110. (Füredi út folytatása, Örs vezér tértől pár percre)
  Telefon: +36(1)402-0063 :: Mobil: +36 70 940-1677
  Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 09.30-17-óráig, Csütörtökön 09.30-18-óráig, Szombaton 09.30-13-óráig nyitva és Vasárnap zárva.